Friday, December 30, 2011

duduk pandan indah makin...

salam~

kesimpulan yang dapat dibuat setelah hampir 4 bulan tinggal di pandan indah, saya semakin banyak:

1) MAKAN
2) TENGOK TV
3) TIDUR (sebab katil best)

taktaulah kenapa suka sangat 3 benda tu.padahal exam final dah dekat. ngengeng betul. harap2 dapat buang tabiat buruk ni dan mula pecut untuk buat yang terbaik final ini. tak boleh malas2 dikhuatiri sikap ni berterusan sampai sem 2 pulak. dahlah sem 2 nanti ada professional exam. mana boleh main2.

jadi, harap2 dapat jadi lebih rajin dan baik lepas ni. amin.

semakin dekat periksa, semakin banyak groupwork yang menanti diselesaikan. tapi alhamdulillah dah ada yang settle.

1) presentation amelogenesis (selesai)
2) debat arab (selesai)
3) lab report biochem (minggu depan hantar)
4) lab report physiology (sama cam biochem jugak)
5) presentation product untuk subjek English (idea dah ada tapi tak start apa2 lagi setakat ni)
6) assignment ICT (buat pasal Turki Uthmaniyyah n kena buatkan part intro tapi sampai sekarang tak start lagi)

setakat ni itu je kot. tapi tetiba hari tu tengok ada pembahagian kumpulan untuk Anatomy sesi tengok mayat pulak. tak tau la kot2 kena bentang jugak time DR (dissection room) tu.

akhirulkalam, semoga Allah mudahkan segala-galanya.

untuk kawan2, bittaufiq wannajah fil imtihan niha'i. Allahuyassir wala tu'assir =)

oh, ya. dah nak masuk tahun baru. selamat berumur 20 bagi rakan2 sebaya =D *yeye..dah tua bole kawin

2 respons terhadap bicara saya:

fatma ayuni said... [balas komen ini~]

aii..tu je fikir. "da 20 bley kawen.." hahaha..sis pah..ukhti pah.. :D

nawwar_hanifah said... [balas komen ini~]

@fatma ayuni

haha~mksudnye aku kne prepare sbb lg 6 taun nk kawin =D