Saturday, October 6, 2012

lipat lengan baju sampai siku

salam~

pada suatu hari, dalam kelas 5 Ibnu Sina, position belakang sekali betul2 sebelah pintu.

cikgu Sejarah: Aiman! turunkan lengan baju awak tu. kenapa lipat sampai siku? tak hensem tau tak awak buat macam tu.

saya & lisa (kawan sebelah): *bisik2* mana ada. hensem apa kalau lelaki buat macam tu.


3 tahun kemudian.

lokasi: dalam bilik tutorial Andalus, position belakang jugak betul2 depan line budak lelaki duduk dan sebelah pintu jugak.

saya: adila, orang lelaki bila lipat lengan sampai siku nampak hensemkan? hehe~
adila: *xingat apa respon dia tapi dia bersetuju dengan statement saya tu. haha*


beberapa hari kemudian.

lokasi: masih sama macam hari tu.

adila: pah, pah. tengok dr. mohit tengah lipat lengan sampai siku. hensem tak?
saya: erk? haha!! adila, tak semua lelaki boleh masuk kategori tu kot. haha~

habes ko nak kata dr. mohit tak hensem? haha~taklah. beliau tidak hensem tetapi cute. haha~elok2 ye, bapak orang tu. 

*kemengarutan yang amat =,=""

6 respons terhadap bicara saya:

kNoWRuLE_sUN said... [balas komen ini~]

toi2...nsem klo lipat lengan bju smpy siku..bgya,..tp klo yg 5owg blkg hg 2 lipat, kna pikiaq dlu

kNoWRuLE_sUN said... [balas komen ini~]

toi2...nsem klo lipat lengan bju smpy siku..bgya,..tp klo yg 5owg blkg hg 2 lipat, kna pikiaq dlu

nawwar_hanifah said... [balas komen ini~]

@kNoWRuLE_sUN

hahahaha~klau 5 org blkg tu lipat lengan smpai siku,aku sur0 diorg turunkn balik~

aa.fariza said... [balas komen ini~]

how come you remember that 3years ago thingy?? hehe

nawwar_hanifah said... [balas komen ini~]

@aa.fariza

haha~suddenly it appeared in my mind =D muehehe~

ms anie Labatta said... [balas komen ini~]

said go !!!