Wednesday, January 4, 2012

suamiku seorang blogger

salam~

tadi jenguk2 fanpage facebook blog Dr. Sarah. dia sudah dapat baby. comel sangat =)

suami dia pun ada blog jugak.

lepastu terus terfikir, kan best kalau suami saya nanti seorang blogger cam saya jugak ;)

nanti kalau saya busy dia boleh updatekan kisah kami di blog dia.

itupun kalau dia tak busy. dibuatnya dia seorang doktor, saya pulak kot yang kena update untuk dia nanti. haha!!

*berangan je. final dah nak dekat. kbai (ape ni?) k, salam.

nota untuk awak: agak2 awak tau tak saya ada blog? dan awak tau tak yang saya pernah tulis tentang awak dalam blog ni?

1 respons terhadap bicara saya:

aa.fariza said... [balas komen ini~]

suamiku juga seorang blogger tp da bersawang -_-"...'tweet-er'...personal facebook-er (bkn yg fanpage) alhamdulillah aamiin err