Saturday, November 13, 2010

berperang dengan perasaan

salam..alhamdulillah,hari ni dah habis muet.macam mana result,tawakal saje.insya Allah,aku dah cuba yang terbaik n kalau boleh,biarlah lepas band 3,at least aku lepas nak masuk fakulti idaman..FPg...hehehe

tamatnya muet bererti berbaki lagi dua minggu cuti aku.hmm..tak tau nak buat apa tapi dalam kepala dah ada plan tertentu.rutin biasa,stalk fb FiFi,blogging n bukak youtube tanapa mengetahui arah tuju.tapi,takkan tu je?ada la...tolong2 mak sikit.

berbalik kepada cerita asal.aku tengah berperang ni.perang dengan rindu.(weh geli gile bace blog nih)...nak buat camner,ni la dugaan untuk anak muda seperti aku.hihi...dah pandai nak suka2 orang la,nak minat2 orang la.lepas tu bila dengar lagu permata yang dicari ke,insan bernama kekasih ke,permaisuri hati ke..mula nak senyum sorang2 depan laptop.tambah pulak kalau masa tu tengah stalk facebook orang itu.astaghfirullah....

tak faham sebenarnya dengan cerita pasal suka2 orang ni. kenapa suka?geleng tapi senyum.kenapa minat?geleng tapi sengih.nak kahwin dengan dia tak?tunduk,malu!!!hahaha...dalam hati kata mahu aje walau di mulut kata,isy simpang malaikat 44.yela....sape tak nak kahwin ngan budak baik oiii...hari tu,lupa nak cerita.aku buat istikharah.dipendekkan cerita,aku tak mimpi pelik2 ke apa tapi rasa macam makin bertambah2 pulak suka tu.haiii..kena minyak pengasih ke,love potion ke amende aku tak tau.yang penting,idioms untuk hari ni ialah absence makes heart grow fonder.huh!

sebenarnya tak tau nak tulis apa lagi.sebab orang ini sedang gila suka pada orang itu.kalau orang tu tak suka orang ini,takpe.sebab orang ini sentiasa gembira kalau orang itu gembira juga.orang ini jugak sedang rindu pada kawan2 grupnya yang best2 itu..

sekarang,aku nak pegi dinner.ala dalam bhs melayunya makan pada waktu malam.itu pun nak rasa special.pe ah...k,lapar....nanti tulis lagi.tapi harapnya tak merepek camni lagi.

4 respons terhadap bicara saya:

Fariza aka Batman said... [balas komen ini~]

ya Allah...labuhkanlah cinta sahabatku ini pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu..ameen
rndu FiFi eh...?daringny tulis name dia...hebat hyper!haha aku nmpk jgk ust batman td tp senyum tu da tertinggal kat stadium...blk umah da hilg...hee nmpk ust batman,tp xnmpk pakcik kambing no 10...T_T haha abaikan....

nawwar hanifah said... [balas komen ini~]

rindu la jugak.jujur ckp sbb sejak akhir2 sem kn aku bnyk bwt keja grup ngan dia.huhu...aku aminkn doa kau.terime kasih sbb doakan aku.haha..sbnrnye kn,ade org post comment kt entry yg aku ckp aku suke bdk tahfiz itu.dye pgl kak pah jd aku agak curious.ko xpena pgl aku kak pah,kn?

Fariza aka Batman said... [balas komen ini~]

bkn aku...aku pggl cmtu kat usim je kan...bkn aku tau....hee oo..byk wat homework dgn dia....xpe la...kau ingat dia,pd ms yg same igt Allah kan?fighting~~!! ^^

nawwar hanifah said... [balas komen ini~]

hehe.....insya Allah...trimas ejat!!!