Monday, November 1, 2010

kini berwajah baru!!

hehe..salam..nampak betapa aku selaku pemilik blog ini telah membuat pembaharuan terhadap blog kesayangan ini dengan menukar backgroundnye kepada yang lebih comel.sesuai dengan jiwaku yang masih remaja berusia 18 tahun.haha..

okey,tak ada benda baru yang best boleh share kat sini.just nak bagitau itu aje..tadikan,cuba la jugak (at least) membuka buku muet kesayangan tapi akhirnya gagal membendung keinginan untuk online..and at last,macam ni la jadinya.bila seorang 'afifah diberi broadband dan laptop.maka secara konfermnye dia akan menjadi addict dengan dua barang berharga tersebut.lagipun kan,bila bukak je buku muet tu mesti teringat dia la...aiseh...susah ni..haha..

by the way,sebenarnya ayah aku suruh practice listening.tapi xtau la boleh listen ke tak kalau dah duduk kat rumah ni.hmm....rindu kat usim la...rindu dekat kawan2.aku pun tak tau sejak bila aku dapat sindrom 'saya-rindu-kawan-usim-saya-n-selalu-rasa-nak-nangis-kalau-teringat-mereka'..haha..bahaya nih..di samping merindui mereka,aku jua merindui 'seseorang'..

saya harap kalau betul saya bersama awak nanti kita akan hidup gembira,bahagia n happy-go-lucky ever after..haha!!!

k,tata..till we meet again..

5 respons terhadap bicara saya:

Fariza aka Batman said... [balas komen ini~]

hyper! i'm here again! going to hunt your blog till (?) haahaa *evil laugh* ehem2 bukak buku muet tetibe nampak nama kelantan eh?kakakakakah3 dahsyat ah kau....eh sejak bila kau kena sindrom aneh ni?sindrom aku en, "pegi-pegi-aku xnak-balik-asrama-da-aaaaaaaaahhhh!!!" haha insyaAllah anda akan bersama dengan nya.(tp hyper, baik kau amik batman...dgn rela hati nak ajak bermadu ni..haha (nak na'udzubillah ke insyaAllah? u decide!) hoho

nawwar hanifah said... [balas komen ini~]

xtahan la ko ejart....madu?no way...weyh,xperlula mention nme negeri..haha..mati aku kalo ade org selain ko yg bce...hehe...

Fariza aka Batman said... [balas komen ini~]

hyper kira baik tau aku yg ajak.kot2 tibe2 batman dtg kata nak kawen lain , dgn kau plak tu, hah! aku kejar kau! dush3 no worries.xde kot yg tau.haha

nawwar hanifah said... [balas komen ini~]

hrp2 gtula...hahaha...oo..kalo dye yg mintak aku kawen lari,cmne?hahaha....

Fariza aka Batman said... [balas komen ini~]

uish..xla! batman tu pgkat ustaz...selagi iman dia masih kuat,xde ny dia nak kawen lari...lain la org yg bila kau bukak bk muet teringat dia...hee dekat eh dgn selatan thailand...remember that...hoho tapi aku xdoa la cmtu..na'udzubillah...kau akan kahwin dlm majlis yg penuh restu,insyaAllah...ameen...hee (walaupun dgn Batman--and aku first wifey ye...mst!) teruk sudah hee